Ilmoittautuminen 30.7.2021 mennessä.(muutettu !!!! koska korona edelleen jyllää. Mahdollinen kaupunkisarja siirtyy syksyyn ennen kuin sarjat alkavat).  

Säännöt: Salibandy säännöillä, hieman joustaen. Alkulohkoissa ja puolivälierissä peliaika 2x12min(1×24). Juokseva peliaika, ainoastaan tuomarin kolmoisvihellyksellä peliaika katkaistaan. Välierät ja mitalipelit 3x12min. Joukkueet pelaavat alkulohkoissa kaikki toisiaan vastaan yhden kerran.

Joukkueiden paremmuus alkulohkoissa. Jokaisesta voitosta tulee 2p, tasapeli 1p ja häviö 0 p. Jos lohkoissa joukkueet ovat tasapisteissä, ratkaistaan paremmuus seuraavassa järjestyksessä.

1.Maaliero, jos tasan 2.Kumpi joukkueista tehnyt enemmän maaleja, jos sama määrä 3.Keskinäisen ottelu tulos, jos päättyi tasan 4.Arpa jonka suorittaa kilpailun järjestäjä.

Puolivälierissä ja välierissä ja siitä eteenpäin ,jos peli päättyy tasan, seuraa rangaistuslaukaus kilpailu kolmella pelaajalla. Jos peli on tasan edelleen niin yksitellen niin kauan että voittaja selviää.

Joukkueiden pelaajilla tulee olla sisäpelikengät, shortsit, yhtenäinen ja samanvärinen pelipaita jossa myös numero näkyvissä sekä hyväksytty maila. 

Ennen peliä tulee toimittaan pelaajapöytäkirja josta ilmenee ketkä osallistuu kyseiseen peliin. Riittää A4 paperi, kapteenin kuittauksella tai  jos on Tournepoul käytössä tulee kapteenin varmistaa että oikeat pelaajat ovat tournepoul sivuilla oiken.

Pelit tuomitsevat koulutuksen saaneet salibandytuomarit. 

Sarjamaksut(yksinkertainen sarja)

Joukkueita 12kpl.Yksinkertainen runkosarja, 11 peliä/joukkue. Alkusarjan jälkeen ylempään loppusarjaan puolet ja alempaan loppusarjaan puolet sarjasta. Kummassakin lohkossa ylemmässä ja alemmassa pelataan omat pudotuspelit,puolivälierät,välierät,pronssi ja finaalipeli. Joukkuemaksu 370€ sekä erotuomaripalkkiot 220€.

Joukkueita 16kpl. Joukkuemaksu 380€ ja lisäksi erotuomaripalkkiot 230 €

Ensimmäisen pelin joukkueet , kasaavat kaukalon ennen pelin alkua. Ne joukkueet jotka pelaavat päivän viimeisen pelin, purkavat kaukalon pois.

Pelien tasavertaisuus: Lisenssipelaajien määrää tullaan rajoittamaan joukkueissa jotta pelit pysyvät tasavahvuisina. 

Yleinen ,Firma:

Saa olla lisenssin eli liiton pelaajia neljä(4) ja yksi(1) pelaaja saa olla liigasta -2 divisioonaan (1) eli 4+1 per peli.Ei koske maalivahteja eikä naisia. Lisenssin omaavia naispelaajia saa olla rajaton määrä. Tarkennus koskee pelikohtaisesti, joukkueessa saa olla enemmän kuin  5 lisenssipelaajia mutta pelissä ei voi pelata kuin sallittu määrä. Vaihtopelaaja ei saa olla lisenssipelaaja jos kokoonpanossa on jo viisi lisenssipelaajaa. 

Avoin: Ei rajoitusta lisenssien suhteen.

Poikkeus:

Loukkaantuneen lisenssipelaajan tilalle voi ottaa toisen lisenssin omaavan pelaajan mutta vain siten että jos pelaaja on 3-5 div pelaaja, tilalle ei voi tulla 1-2 divisioonan

pelaaja vaan pelaaja tulee olla 3-5 divisioonan pelaaja. 2

Ilmoittautuneet joukkueet  

Firmasarja: 

Yleinen/Avoin: