HUOM EI OLE ENNAKKOMAKSUJA. Ensimmäinen turnausmaksu syksy 2021 viikkoa ennen sarjan alkua. Toinen tuomarimaksu viisi(5) viikkoa turnauksen alkamisesta.

Kevät 2022. Ensimmäinen turnausmaksu kevään ensimmäisen pelin jälkeen ja toinen viisi(5) viikkoa kevään turnauksen alkamisesta. 

Huom voit ilmoittautua myös suoraan sähköpostilla mika.ylikorpi@kstuomarit.fi 

Säännöt: Salibandy säännöillä, hieman joustaen. Alkulohkoissa ja puolivälierissä peliaika 2x12min(1×24). Juokseva peliaika, ainoastaan tuomarin kolmoisvihellyksellä peliaika katkaistaan. Välierät ja mitalipelit 3x12min. Joukkueet pelaavat alkulohkoissa kaikki toisiaan vastaan yhden kerran.

Joukkueiden paremmuus alkulohkoissa. Jokaisesta voitosta tulee 2p, tasapeli 1p ja häviö 0 p. Jos lohkoissa joukkueet ovat tasapisteissä, ratkaistaan paremmuus seuraavassa järjestyksessä.

1.Maaliero, jos tasan 2.Kumpi joukkueista tehnyt enemmän maaleja, jos sama määrä 3.Keskinäisen ottelu tulos, jos päättyi tasan 4.Arpa jonka suorittaa kilpailun järjestäjä.

Puolivälierissä ja välierissä ja siitä eteenpäin ,jos peli päättyy tasan, seuraa rangaistuslaukaus kilpailu kolmella pelaajalla. Jos peli on tasan edelleen niin yksitellen niin kauan että voittaja selviää.

Joukkueiden pelaajilla tulee olla sisäpelikengät, shortsit, yhtenäinen ja samanvärinen pelipaita jossa myös numero näkyvissä sekä hyväksytty maila. 

Ennen peliä tulee joukkueen varmistaa että oma joukkue on oikein laitettu Tournepoul järjestelmään.(Huom tämä voi muuttua eli järjestelmä voi olla myös toinen)

Pelit tuomitsevat koulutuksen saaneet salibandytuomarit. 

Sarjamaksut 8 joukkueen lohkoissa. Kaksi lohkoa A ja B 

Syksy 2021 

Tuomarimaksu 141 € ja turnausmaksu 173 €

Kevät 2022

Tuomarimaksut 163 € ja turnausmaksu 187 €

Ensimmäisen pelin joukkueet , kasaavat kaukalon ennen pelin alkua. Ne joukkueet jotka pelaavat päivän viimeisen pelin, purkavat kaukalon pois.

Pelien tasavertaisuus: Lisenssipelaajien määrää tullaan rajoittamaan joukkueissa jotta pelit pysyvät tasavahvuisina. 

Firma:

Tässä pelaa firman joukkueet jotka on kasattu yrityksen omista työntekijöistä.

Avoin: Ei rajoitusta lisenssien suhteen.

Poikkeus:

Ilmoittautuneet joukkueet  

Firmasarja: 

Yleinen/Avoin:s