Säännöt:Salibandy säännöillä. Poislukien. Alkulohkoissa peliaika 1x18min. Juokseva peliaika, ainoastaan tuomarin kolmoisvihellyksellä peliaika katkaistaan. Puolivälierät, välierät ja mitalipelit 1x23min. Joukkueet pelaavat alkulohkoissa kaikki toisiaan vastaan yhden kerran.

Joukkueiden paremmuus alkulohkoissa. Jokaisesta voitosta tulee 2p, tasapeli 1p ja häviö 0 p. Jos lohkoissa joukkueet ovat tasapisteissä, ratkaistaan paremmuus seuraavassa järjestyksessä.

1.Maaliero, jos tasan 2.Kumpi joukkueista tehnyt enemmän maaleja, jos sama määrä 3.Keskinäisen ottelu tulos, jos päättyi tasan 4.Arpa jonka suorittaa kilpailun järjestäjä.

Peliaika 1x23min.Puolivälierissä ja siitä eteenpäin ,jos peli päättyy tasan, seuraa rangaistuslaukaus kilpailu kolmella pelaajalla. Jos peli on tasan edelleen niin yksitellen niin kauan että voittaja selviää.

Joukkueiden pelaajilla tulee olla sisäpelikengät, shortsit, yhtenäinen ja samanvärinen pelipaita jossa myös numero näkyvissä sekä hyväksytty maila. 

Ennen turnausta tulee toimittaan pelaajapöytäkirja josta ilmenee ketkä osallistuu turnaukseen. Riittää A4 paperi.

Pelit tuomitsee liiton salibandytuomari(t). 

Alkulohkoissa 8 joukkuetta. Pelataan lohkoissa yksinkertainen sarja. Alkulohkojen 1-4 sijoittuneet  pelaavat pudotuspeleissä Lohko A:ssa ja sijoille 5-8 sijoittuneet pelaavat pudotuspeleissä Lohko B:ssä.

Lohkoissa pelataan kaikissa pudotuspelit, puolivälierät, välierät, pronssipeli ja finaali.

Joukkueiden osallistumismaksu

8 joukkueen lohkoissa , Turnausmaksu 77€/joukkue ja tuomarimaksut 50€/joukkue 

Pelejä tulee alkulohkoissa 7/joukkue + pudotuspelit joita on yhteensä kahdeksan(8). 

Ensimmäisen pelin joukkueet , kasaavat kaukalon ennen pelin alkua. Ne joukkueet jotka pelaavat päivän viimeisen pelin, purkavat kaukalon pois.

Pelien tasavertaisuus: Sekajoukkue, tulee olla sekä tyttöjä ja poikia.