Säännöt:Salibandy säännöillä. Poislukien. Alkulohkot ja puolivärierät peliaika 2x12min(1x24min). Juokseva peliaika, ainoastaan tuomarin kolmoisvihellyksellä peliaika katkaistaan. Välierät ja mitalipelit 3×12 min. Joukkueet pelaavat alkulohkoissa kaikki toisiaan vastaan yhden kerran.

HUOM peliaika voi muuttua.

Huom voit ilmoittautua suoraan sähköpostilla mika.ylikorpi@kstuomarit.fi

Joukkueiden paremmuus alkulohkoissa. Jokaisesta voitosta tulee 2p, tasapeli 1p ja häviö 0 p. Jos lohkoissa joukkueet ovat tasapisteissä, ratkaistaan paremmuus seuraavassa järjestyksessä.

1.Maaliero, jos tasan 2.Kumpi joukkueista tehnyt enemmän maaleja, jos sama määrä 3.Keskinäisen ottelu tulos, jos päättyi tasan 4.Arpa jonka suorittaa kilpailun järjestäjä.

Puolivälierissä ja siitä eteenpäin ,jos peli päättyy tasan, seuraa rangaistuslaukaus kilpailu kolmella pelaajalla. Jos peli on tasan edelleen niin yksitellen niin kauan että voittaja selviää.

Joukkueiden pelaajilla tulee olla sisäpelikengät, shortsit, yhtenäinen ja samanvärinen pelipaita jossa myös numero näkyvissä sekä hyväksytty maila. 

Ennen turnausta tulee toimittaan pelaajapöytäkirja josta ilmenee ketkä osallistuu turnaukseen. Riittää A4 paperi.

Pelit tuomitsee liiton salibandytuomari(t). 

Alkulohkoissa 8 joukkuetta. Pelataan lohkoissa yksinkertainen sarja. Alkulohkojen 1-4 sijoittuneet  pelaavat pudotuspeleissä Lohko A:ssa ja sijoille 5-8 sijoittuneet pelaavat pudotuspeleissä Lohko B:ssä.

Lohkoissa pelataan kaikissa pudotuspelit, puolivälierät, välierät, pronssipeli ja finaali.

Joukkueiden osallistumismaksu(tähän voi tulla muutoksia)

8 joukkueen lohkoissa – Lohkoja on kaksi(2).

Maksu

Syksy 2021 turnausmaksu 89€ ja tuomarimaksut 73€.

Kevät 2022 turnausmaksu  89€ ja tuomarimaksut 73€.

Ensimmäisen pelin joukkueet , kasaavat kaukalon ennen pelin alkua. Ne joukkueet jotka pelaavat päivän viimeisen pelin, purkavat kaukalon pois.